Riihimäen Verkkopalloseura ry.

Tennistä jo vuodesta 1938

RIIHIMÄEN KANSALLISET SPONSORED BY TEAM SPORTIA RIIHIMÄKI

Julkaistu 21.08.2019

•Riihimäen kansalliset tenniskilpailut pelattiin 22 osallistujan voimin 16-17.8.2019.
•Osallitujien ikähaitari oli 20-60 vuotta ja A2 luokan pelaajista 5 kuuluu Suomen top100 joten luokka oli kovatasoinen.
•A2-luokan voittaja Peter Sillanpää voitti Valkeakosken Tenniksen Joonas Salosen 6-2 6-2. Joonas asuu Hyvinkäällä ja treenaa RiVS:in porukan mukana Riihimäellä. A-luokkaan osallistui myös oman seuran Toni Aalto, mutta tie tyssäsi puolivälierissä Kalle Nikuseen luvuin 6-4 6-1.
•C-luokan finaalissa RiVS:n Jari Niemi kohtasi finaalissa NuRTS:n Markku Lönnbergin. Lönnberg voitti finaalin 6-3 6-1.
•Naisten nelinpeli pelattiin lohkomuotona kolmen parin voimin. Voittajiksi kruunattiin Valkeakoskelta pari Tarja Kiuru ja Anne Kurtti. Pari voitti finaalissa RiVs:n Leena Salmisen ja Minna Inovaaran 7-5 6-2.
•Kilpailunjohtaja Timo Perttula oli mielissään pelaajien tasosta ja kilpailuun ilmoittautujien määrästä. Harvoin Riihimäellä on nähty näin kovatasoisia tennispelejä. Kilpailu oli onnistunut, kenttien kunto sai kilpailijoilta paljon kehuja, sää suosi ja kisat pystyttiin viedä aikataulussa läpi. Ensi kesänä toivottavasti moni pelaaja tulee takaisin kisohin ja Riihimäki kasvattaa mainettaan kisajärjestäjänä.