Riihimäen Verkkopalloseura ry.

Tennistä jo vuodesta 1938

Kilpailu

TIMO CUP
TIMO CUP on vuosittain helmi-maaliskuussa pelattava nelinpelikilpailu. Se on nimetty seuran monivuotisen tukipilarin Timo Salmisen mukaan ja sitä on pelattu Timon 60-vuotispäivistä alkaen vuonna 2007. Kilpailuissa on sekä kilpa-että harrastesarja.

KAUPUNGIN MESTARUUSKISAT
Kaupungin mestaruuskisat pelataan vuosittain elokuun loppupuolella. Kisoissa pelataan miesten avoin sarja (2p ja 4p), miesten kuntosarja (2p), naisten sarja  (2p, 4p) ja sekanelinpeli sekkä junnukisoja.

RIIHIMÄEN KANSALLISET TENNISKILPAILUT
Kisojen ajankohta on ollut perinteisesti heinä-elokuu. Vuonna 2017  seura järjestää kansalliset kisat heinäkuun puolessa välissä.

SARJATENNIS
Seuran kilpapelaajat pelaavat sarjatennistä miesten joukkueilla ulkokaudella 3- ja 4-divisioonassa ja sisäkaudella 3-divisioonassa. Naispelaajat pelaavat Seniorisarjoissa neljällä joukkueeella.

LÄHILIIGA 2016-2017
RiVS on mukana Lähiliigassa, joka koostuu lähikuntien tennisseuroista. Lähiliigassa pelaa seura-aktiiveja, sekä senioreita että junioreita. RiVSillä on sekä miesten ja naisten että junnujoukkueet.
Yhdessä ottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Ottelut ovat tunnin mittaisia. Koska ottelut eivät ole virallisia, ei K-jäsenyyttä tarvita. Lähiliiga on erinomainen tapa saada pelikokemustaja sarjapeleistä. Pelejä kauden aikana 7- 9 ja ne pelataan suuremmaksi osin Hyvinkäällä. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan lähiliigassa, ota yhtettä osoitteella info@rivs.fi.

LOHKOKISATOUR VUOSINA 2000-2009 SYNTYNEILLE
Lohkokisat on tarkoitettu kilpailemista aloittaville tai jo vähän kilpaileville pelaajille. Sarjoina minitennis, miditennis ja koko kentän pelitpuolikovilla(green) tai kovilla palloilla. Ajankohdat lisätietoineen on lähetetty rivs-junnuille; lisätiedot ja ilmoittautumiset ulla@rivs.fi.

PERJANTAI-ILTOJEN SEKANELINPELISARJA
RIVS järjestää senioripelaajille sekanelinpelin talvisarjan, jossa pelataan vaihtuvilla pareilla perjantai-iltaisin klo 18-20. Pelivuoro osuu kohdalle noin kerran kuussa, kun mukana on 20 pelaajaa. Hauskoja otteluita on pelattu jo kymmeniä! Lisätiedot Heidi Juonela heidi@rivs.fi tai puh. 040 515 4276 tai  Reima Ojanen puh. 050 347 9501 reima@rivs.fi.

VIINITURNAUS
Viiniturnaus on kaikille tenniksen harrastajille avoin nelinpeliturnaus. Viiniturnaus pelataan kerran kuussa. Naisten ja miesten pelataan turnaukset erikseen ja kumpaankin sopii 16 ilmoittautujaa. Kisaan ei ilmoiteta paria, koska pelit käydään vaihtuvin parein aikapeleinä. Peliaika on 2 h 30 min. Yksi ottelu kestää siis n. 30 min. Pelaajalla ei ole huilivuoroja, edellisen pelin jälkeen alkaa heti uusi koitos. Viiniturnaus käydään lauantaisin Torikadun hallilla Hyvinkäällä. Ilmoittautuminen alkaa tasan viikkoa ennen kisaa (lauantaina) klo 9.00. Soita tai tekstaa! Ilmoittautumiset ja lisätiedot; 0400 478350/Reima Wallin.