Kesän valmennus

Vallitsevan tilanteen vuoksi järjestämme alkeis- ja jatkovalmennusta kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla pienryhmissä. Toivomme voivamme järjestää jo perinteeksi muodostuneen Tenniskoulun elokuun alussa (viikolla 32) ennen koulun alkua.

Järjestämme valmennuksia junioreille pienryhmissä, joissa on korkeintaan kuusi valmennettavaa valmentajan lisäksi. Ryhmät kootaan mahdollisimman samantasoisiksi  ja -ikäisiksi.  Pienryhmät antavat mahdollisuuden järjestää treenejä vapaammalla aikataululla kello 9 ja 19 välillä. Mahdollisuus on myös yksityisvalmennukseen niin junioreille kuin aikuisille, tai vaikkapa koko perheelle, koko kesän ajan.

Junnuryhmät kokoontuvat viisi kertaa a 1,5 h 1.6-14.6 välisenä aikana hintaan 50 euroa. Hinta sisältää valmennuksen, pallot, kentät, vakuutuksen  sekä tarvittaessa lainamailan, saman kaikille harjoituskerroille. Maksun voi maksaa käteisellä (tasaraha) tai seuran tilille ensimmäisellä kerralla saatua laskua vasten.

llmoitukset osoitteeseen lilli@rivs.fi  ja viestissä seuraavat tiedot: Pelaajan ja tämän huoltajan nimi ja puh. numero, syntymävuosi , aiempi pelikokemus ja toiveet treeniajoista. Ilmoittautumiset mahd pian, viimeistään to 28.5.

Ilmoittautuneille ilmoitetaan yhdessä sovituista treeniajoista viimeistään la 30.5.

Noudatamme valmennuksessa Tennisliiton antamia ohjeita, joista tärkein on että vain terveenä treeneihin.

Nähdään kentillä!