TENNISKOULUA JA VALMENNUKSIA KESÄKUUSSA

TENNISKOULU

Tenniskoulu on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille niin aloittaville kuIn enemmän pelanneille 6 – 16-vuotiaille. Junnuryhmät  kokoontuvat  viikolla 24 eli kesäkuun 14. – 18.päivä viisi kertaa á 1,5 h aamupäivisin hintaan 50 euroa. Hinta sisältää valmennuksen, pallot, kentät, vakuutuksen  sekä tarvittaessa lainamailan, saman kaikille harjoituskerroille. Maksun voi maksaa käteisellä (tasaraha) tai seuran tilille ensimmäisellä kerralla saadulla laskulla. Osallistujat jaetaan tasoryhmiin. Tenniskoulu on Novotan-kentillä.

llmoittautumiset samoin kuin kyselyt osoitteeseen lilli@rivs.fi. Viestiin mukaan seuraavat tiedot: Pelaajan ja tämän huoltajan nimi ja puh. numero, syntymävuosi , aiempi pelikokemus ja toiveet treeniajoista. Ilmoittautumiset mahd pian, viimeistään to 10.6. Ilmoittautuneille ilmoitetaan treeniajoista viimeistään la 12.6.

AIKUISVALMENNUS

Järjestämme valmennusta viikolla 24 ja 25 Ryhmissä korkeintaan neljä pelaajaa.  ja tiistaisin eli 1.ryhmä ma 14. & ti 15.6. ja 2. ryhmä ma 21. & ti 22.6. Valmennusta on kumpanakin päivänä 1,5h (yhteensä 3h) ja valmennusta on iltapäivisin tai iltaisin. Ryhmissä on korkeintaan neljä pelaajaa. Nämä valmennukset ovat massakentillä.  Hinta 50 euroa per viikko. Seuran jäsenille 5 euron alennus.

Tule aloittamaan uusi harrastus, alkeispelaajille maila lainataan tarvittaessa, tai päivittämään vanhat opit!

Lisätiedot ja kyselyt Ulla puhelimitse 0500 477 458 tai teksitviestillä. Aikataulutoiveet ja tasoryhmät pyritään ottamaan huomioon.

 

Noudatamme valmennuksessa Tennisliiton antamia ohjeita, joista tärkein on että vain terveenä treeneihin.

Nähdään kentillä!